Escape Rooms

Læs nærmere omkring de Escape Rooms som vi har hos Locked Herning

Escape Rooms

Se vores Escape Rooms

OBS: Personer under 15 år skal være i følge med minimum en voksen.

Escape Rooms
 • Sværhedsgrad: 90% 90%
 • Scare Factor: 50% 50%
 • Teamwork: 70% 70%
Escape Rooms
 • Sværhedsgrad: 70% 70%
 • Scare Factor: 80% 80%
 • Teamwork: 70% 70%
Escape Rooms
 • Sværhedsgrad: 80% 80%
 • Scare Factor: 70% 70%
 • Teamwork: 60% 60%

Sværhedsgrad

Vores Escape Rooms er designet til voksne og er generelt svære (børn over 10 år kan dog godt deltage i følge med voksne). Det er desuden muligt at få ledetråde under spillet, hvilket sikrer, at alle får en god oplevelse.

s

Scare Factor

Vores Scare Factor indikerer hvor uhyggeligt et rum er. Alle vores Escape Rooms er lidt uhyggelige – alle kan dog deltage i rum med en Scare Factor under 80% hvorimod rum med en Scare Factor over 80% kun er for personer som kan lide gys og gru. 

Teamwork

Samarbejde er nøglen til succes og en essentielt ting i alle vores Escape Rooms. Skalaen for Teamwork indikerer i hvor høj grad samarbejde er en nødvendighed for at gennemføre rummet. Generelt er det dog således at jo bedre en gruppe er til samarbejde jo bedre klarer de sig. 

Anmeldelser

Hos Locked er vores gæsters oplevelse alfa omega. Derfor går vi meget op i at give vores gæster den bedst mulige oplevelse – hver gang! Resulteret ses i vores anmeldelser på TripAdvisor:

 • Escape Rooms  Det er virkelig et besøg vær. Vi skal helt sikkert ind og prøve de andre rum også. Jeg kan kun sige det ville være ærgerligt ikke at tage ind og prøve.

  Escape Rooms Ostepops
  7/26/2019

  Escape Rooms  Det er skide skægt! Muligvis det fedeste man kan lave i Herning, bare ikke lige for helt små børn ;)KÆFT DET FEDT!!

  Escape Rooms Hoeeg227
  4/07/2019

  Escape Rooms  En dejlig formiddag for hele familien Vi kan klart anbefale en tur hertil Vi prøvede “kidnapped” og alle syntes det var en fed oplevelse Vi havde vores 3 børn i alderen 10-13 år med og de er helt klar på flere besøg hos Locked ?

  Escape Rooms 809lisbethb
  12/22/2018
 • Escape Rooms  Fantastisk sjov/spændende oplevelse. God modtagelse og forklaring omkring vores opgaver Skal helt klart prøves igen

  Escape Rooms sannegramb
  12/15/2019

  Escape Rooms  Virkelig et gennemført Escape room i Herning. Det bliver aldrig en kedelig aktivitet. Jeg elsker at man skal gennem flere rum og virkelig have tænkeren i gang. Især fed detalje i Kidnapped at man starter i håndjern!

  Escape Rooms LykkeRM
  9/21/2019

  Escape Rooms  Super spændende koncept. Vi prøvede kidnapped versionen. Det sætter samarbejdet på prøve og man får en sjov oplevelse af det.

  Escape Rooms Glennie82
  1/01/1970
 • Escape Rooms  Det var meget spændene og mega sjovt, vi hyggede os! Men det var utroligt svært, man skulle virkelig tænke sig om!

  Escape Rooms Laura Brun J
  1/01/1970

  Escape Rooms  Vi var 3 venner der for første gang skulle prøve et Escape Room. Vi prøvede rummet CRIME SCENE og det var en fantastisk oplevelse! Instruktionerne var simple, få og forståelige. Selve rummene var mega fede ift: Gåder der var svære men ikke overdreven umulige, kreativ...Mere

  Escape Rooms DavidJAUD
  8/13/2019

  Escape Rooms  Besøgte Locked og med mine to venner, vi er alle mellem 17 og 18. Vi havde det virkelig sjovt med rummet Kidnapped. Personalet var søde og der var god service. Locked er et besøg værd med både venner og familie.

  Escape Rooms CarlC123376
  12/03/2019
Danmarks bedste Escape Room

Locked vil være Danmarks bedste Escape Room. Derfor har vi fuldt fokus på optimeringen af vores gæsters oplevelse. For at sikrer vores gæster den bedst mulige oplevelse har vi forskellige kriterier som vores afdelinger/lokationer skal leve op til. Vores lokaler skal f.eks. være autentiske og have den helt rigtige Locked-stemning. Lokationerne kan være meget forskellige, f.eks. har Locked Herning til huse i et gammelt fredet højhus fra 1966 og i Randers 850m2 i en bygning fra 1824. Fælles for alle afdelinger er dog at vi foruden vores Escape Rooms også har tilknyttet eventlokaler, hvor minimum 30 personer kan sidde til spisning. Dette gør, at vi er i stand til at holde teamudviklingsdage, hvor vores Escape Rooms f.eks. indgår som en konkret samarbejdsøvelse. Dette kan supleres med undervisning i personprofiler og gruppedynamikker, som virkeligt er med til at give den dybere forståelse for samarbejde.

Hvilket Escape Room er bedst?
Alle vores Escape Rooms er gode på hver sin måde. Uanset hvilket Escape Room du vælger får du med garanti en god oplevelse! Du skal derfor blot vælge det tema som du finder mest interessant. Ud fra hvert Escape Room her på siden, finder du en beskrivelse af rummets historie, som måske kan hjælpe dig med at vælge hvilket Escape Rooms, som du vil starte med at prøve.

Translate »