71 99 53 65 HERNING@LOCKED.DK

Crime Scene

“Flere kvinder er de seneste måneder fundet myrdet og efterladt på rastepladser. Du og din politigruppe har stået på bar bund i sagen, men I har netop fået et anonymt tip. Tippet fører jer til en nedlagt lægeklinik, som skal vise sig at gemme på en frygtelig hemmelighed…”  

OBS: Dette er en opgraderet udgave af det originale Crime Scene rum, som kunne prøves på “Højskolen” i 2018. Over 80% er nyt, og rummet kan derfor godt prøves igen. 

  • Sværhedsgrad: 80%
  • Scare Factor: 70%
  • Fun factor: 100%

Sværhedsgrad

Crime Scene er Locked Hernings mellemsvære Escape Room. Omkring 50% gennemfører scenariet. Vi garanterer at dette Escape Room vil udfordre jer, og sætte jeres samarbejdsevner på prøve.

Scare Factor

Crime Scene er inspireret af rejseholdet og er et atypisk Escape Room – forstået på den måde at man ikke skal udslippe, men derimod ransage en nedlagt lægeklinik med det formål at finde frem til et mordvåben. 

Teamwork

Crime Scene indeholder gåder som kræver, at I er gode til at videreformidle information. I Crime Scene er der rigtig mange genstande, og det er afgørende at I er gode til skelne spor fra blindgyde.

Anmeldelser:

Læs om vores gæsters oplevelser nedenfor ⬇️

Uddybning af CRIME SCENE:
Crime Scene er et “Break In” Escape Room – derfor gælder det i dette scenarie ikke om at flygte, men derimod om at få adgang til ukendte og aflåste lokaler.

Helt konkret har I til opgave at foretage en ransagning af en lejlighed med det formål at finde frem til et mordvåben. 

Crime Scene er det oplagte valg hvis du er til spænding og kan lide TV-serier som f.eks. Forbrydelsen og CSI.